Om oss

Vi er et selskap som fokuserer på markedsmateriell, trykk-produkter og profilgaver. Det skal være hyggelig og enkelt å handle hos oss og vi ønsker alltid gi den beste servicen. Med over 60 000 profilprodukter i nettbutikken har vi et av markedets største sortiment. Vi har noe for alle bedrifter og alle anledninger!

Sortimentet

På nettsiden vår finner du et stort sortiment av profilprodukter. Vi samarbeider med de beste leverandørene for å kunne tilby profilprodukter i alle prisklasser.

For å se produkter på salg, må du ha fått godkjent en profil og være innlogget.

Profilen din er viktig

Vi hjelper til med alle typer merking. Ta kontakt med oss hvis du lurer på hvordan akkurat ditt firma kan profilere seg på best mulig måte.

Service

Takket være lang erfaring fra bransjen kan vi gi raske og korrekte svar på spørsmålene dine. At du som kunde er fornøyd, er alltid det viktigste for oss.

Hvordan bestille?

Alle våre produkter her har en anbefalt veil. pris. For å bestille, sender du en epost til support@trykkreklame.no , ringer oss eller sender inn en forespørsel ved å legge produktet i handlevognen.

Merk at om du ikke ønsker trykk på, så er dette mulig. Men da har mange av våre produkter et krav om minstebestilling. Så ta kontakt for nøyaktig pris.


Litt fakta

Firmanavn
Trykkreklame AS
Org.nummer
NO922846855MVA
Telefonnummer
+47 460 50 100
E-postadresse
support@trykkreklame.no
Facebook
https://www.facebook.com/trykkreklame/